Szórósablonos dekorációk

Beengedlek titeket a kulisszák mögé egy kicsit most így, Karácsony előtt. Elmesélem, hogyan nem született meg egy cikk heteken át, pedig meg kellett volna neki. A körülmények viszont ádázul összejátszottak ellene(m).

Még az ősszel valamikor rátaláltam Maminti honlapjára, ő csodás érzékkel készít szórósablonokat, melyek segítésével aztán feldíszíthetjük akár a reggeli bögre tejünket, akár a mézeskalácsunkat, vagy épp a muffinunkat, de akár a vajas kenyerünket is.

sablonForrás: http://mamintiart.blogspot.hu/

Tehát az ő honlapján barangolva megkértem őt, hogy tegye lehetővé nekünk egy szórósablon kipróbálását, mert ez olyan dolognak tűnik, amiről ti, akik látogatjátok az oldalunkat, szívesen olvasnátok.

Anna, ki az oldal gazdája, a sablonok életre hívója, volt olyan kedves, hogy küldött egy szórósablon nekem. Úgy gondoltam, advent alkalmából bemutatom majd nektek, mennyi felhasználási módja is akad ennek a remek kis dekorációs alkalmatosságnak.

Sütöttem is többször az elmúlt hetekben muffint, mézeskalácsot. A muffin csokis volt, vagyis barna színű, ám a porcukor nem volt mutatós a tetején a sablonnal, girbe-gurba felületén nem úgy tapadt, ahogy én szerettem volna. A mézeskalácsom viszont több alkalommal is a ,,ronda-de-finom” kategória díjnyertes példányaként végezte¹, igazán nem kívánkozott a képernyőtökre.

¹Szörnyen ócska a sütőm, ez nagy bánatom nekem. Ha volna annyi pénzem, amennyi nincs, hát rögtön lecserélném egy szépen, megbízhatóan, biztonságos színvonalon sütő csodamasinára.

Így sajnos a sablon egyelőre várja jobb sorát, nem adom fel, egyszer be fogja még tölteni a hivatását. Addig is lapozgassátok Anna letölthető kiadványait, ahonnan ötleteket kaphattok a szórósablonok használatára, nem mellesleg pedig remek recepteket tartalmaz az ünnepi asztalra.