Impresszum

Két barátnő új vizekre evez.

Több, mint tíz éve írunk közösen egy weblapot, amit imádunk, édes gyerekünknek, szívszerelmünknek tekintünk, de úgy érezzük, sok témát egyszerűen „kinőttünk”. Már nem a várandósság, a babadolgok és -gondok körül forognak a gondolataink, ezért elsősorban már nem ezekről szeretnénk írni.

Értékrendünket tekintve a hagyományos családi értékeket tartjuk fontosnak, mint ahogy már megszokhatták azok, akik ismerik korábbi oldalainkat, így írásaink hangvétele,  stílusa is ezt tükrözi. Bejegyzéseink témája széles skálán mozog, változatosan és sokféle témában olvashattok írásokat tőlünk. Egy biztos: nem politizálunk. Nem azért, mert ne lenne véleményünk a közéletről (is), hanem mert semmilyen körülmények között nem szeretnénk, ha ennek mentén határozna meg bárki is minket.

Zsuzsi és Hajnalka

Kapcsolat

Szívesen válaszolunk a kérdéseitekre, megkeresésre levélben: magyal@magyal.hu
Az alábbi közösségi médiákon találhattok meg még minket:

Facebook: http://www.facebook.com/Magyal
Twitter: http://www.twitter.com/Magyalhu
Google+: http://plus.google.com/112845057412968506999
Pinterest: http://pinterest.com/magyal/

Szerzői jogok

A Magyal.hu oldalain található szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Az oldalon közzétett tartalmakat tilos másolni, részben vagy teljes terjedelemben való felhasználása, másodközlése kizárólag a szerzők előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges!

Egyes Magyal.hu oldalak olyan képeket is tartalmaznak, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

© Copyright 2013, Magyal.hu