Macska mintás párna – ajándék ötlet

Szeretem a saját készítésű, egyszerű, de szép ajándékkal meglepni családomat/barátaimat. Egyik ilyen ajándékötletem a párnakészítés. Párnából sosem elég. A készített ajándékokról mindig készítek magamnak képet, hogy segítsen emlékezni, ki mit kapott eddig. Milyen formát, milyen színt, milyen stílust.


Macskás párna

Így következő alkalomra könnyebb a választás, tudok nagyon különbözőt vagy nagyon hasonlót is készíteni. Ennél a párnánál az volt a célom, hogy stílusában hasonlítson az előzőhöz, hiszen egy lakásba, egy ágyra fog kerülni.

A párna elkészítésének a menetét  elolvashatod az előző bejegyzésben.

Most a lent látható macska mintát használtam a párna elkészítéséhez. A mintát nem csak párnára varrhatjuk fel, hanem pl. takaróra, táskára esetleg pólóra is. A pólóra varrás esetén érdemes kétoldalas vetexet használni a minta rögzítéséhez, és nagyon kell figyelni, hogy ne nyúljon meg az anyag, így ez több gyakorlatot igényel.

Macska minta

A Macska minta pdf fájlt a képre vagy a linkre kattintva tudod lementeni. Örülünk és köszönjük, ha úgy gondolod, hogy hírét vinnéd, de kérünk, inkább a bejegyzést linkeld, ne a fájlt.

Jó alkotást! Örülnénk, ha megmutatnád, amit te készítettél.