Karácsonyi készülődés 2014

Mivel egyre nagyobb a családom, általában már a szeptemberi tanévkezdés után elkezdem tervezgetni a karácsonyi ünnepeket. Próbálok tudatosan felkészülni valamennyi teendőre. Emlékszem olyan időkre, amikor még az utolsó napokban is a várost jártam a tökéletes ajándékért. Sokszor akadt valaki, akiről megfeledkeztem, vagy épp csak sokáig kerestem az igazi ajándékát. Idén az október eddigi része sok előre nem tervezett feladat elé állított, így a napokban jött el az ideje, hogy elkezdjem átgondolni az idei Karácsonyunkat.

Te hogyan szervezed meg a Karácsonyotokat? Megszervezed egyáltalán? Mikor kezdesz el készülni rá? Vannak bevált praktikáid?

Az utóbbi néhány évben rászoktam, hogy nem csak fejben tervezgetek, hanem összeírom az ötleteimet és azok várható a költségeit. Mindent leírok, és megpróbálok minden apróságra gondolni. Tavaly szeptember végén írtam már erről a „3 ötlet, hogy a Karácsony stresszmentes legyen” című bejegyzésben.

Tavaly kipróbáltad a karácsonyi tervezőnket? Hasznosnak találtad?

Ha szeretnéd idén kipróbálni vagy újra használni, akkor az alábbi linkekről letöltheted és kinyomtathatod magadnak.

Karácsony készülődés 2014

Az egyesített PDF fájlt a képre, a különálló PDF fájlokat pedig a linkekre kattintva tudod lementeni.
Karácsonyi készülődés 2014, Karácsonyi költségtervező, Ajándékötletek, Karácsonyi ajándéklista, Karácsonyi költségek
Örülünk és köszönjük, ha úgy gondolod, hogy hírét vinnéd, de kérünk, a bejegyzésünket linkeld, ne közvetlenül a PDF fájlokat.

Az én idei lapjaim a polcon lapulnak összefűzve. Már átnéztem anyagi helyzetünket, hogy mire mennyit tudunk szánni az idén Karácsonykor. Lassan ki is alakul, hogy mire mennyit lehet költeni, mekkora összeggel gazdálkodhatok ajándékok megvalósítása terén. Ezután jön majd a neheze, kitalálni kinek milyen ajándékot adok, adunk. Ehhez segítségemre lesz az előző évek ajándéklistája, ott visszanézhetem milyen ajándékokat adtam már, és hogy milyen ötleteim voltak az előző években.

Jó karácsonyi készülődést kívánok!

Hivatkozás:

3 ötlet, hogy a Karácsony stresszmentes legyen