Hétvégi programajánló 81. – Nemzetközi Díszmadár Kiállítás

2014. október 24. és 26. között rendezik meg a XII. Nemzetközi Díszmadár Kiállítást a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban. Három napig madárcsicsergéstől lesz hangos a múzeum. A kiállítás nem titkolt célja a madarak sokféleségének megismertetése és megszerettetése a fiatal generációkkal.

Program:

Nemzetközi Díszmadár KiállításA Nemzetközi Díszmadár Kiállításra a világ minden kontinenséről érkeznek madarak. A rendezvényen a Pannónia Díszmadár és Díszállat Egyesület által kiírt kupákért is versengenek majd a papagájok, kakaduk és egyéb egzotikus madarak.

A madarak színpompás tollazata lenyűgöz kicsiket és nagyokat, de ha megunjuk a madarak hangos csivitelését, akkor a belépőjeggyel múzeum több állandó és időszaki kiállítására is betérhetünk. Megtekintetjük többek között „A háziállatok kialakulása” és a nemrégiben nyílt „A pásztorok világa – Tisztelet Herman Ottónak” című időszakos kiállításokat.

A gyönyörű madarak kiállítása és versenye mellett mindhárom napon Dísznövény Kiállítás és Vásár is várja a látogatókat.

A múzeum weboldalán minden szükséges információt megtalálhatunk a jelenleg látogatható állandó és időszaki kiállításokról.

Helyszín:

Magyar Mezőgazdasági Múzeum (Vajdahunyadvár), Budapest, Városliget

Jegyárak:

Felnőtt belépőjegy: 1450 Ft
Kedvezményes gyermek (3-14 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól) belépőjegy: 1250 Ft
Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2-3 gyermek részére): 4950 Ft
A rendezvény belépőjegyével a múzeum valamennyi saját rendezésű, állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető, de a „Varázserdő – Kövesd a titokzatos gömböket!” kiállítás és óriás társasjáték csak külön jeggyel látogatható.

Hivatkozás:

www.mezogazdasagimuzeum.hu