Hétvégi programajánló 44. – Valentin napi Országos Kisállat- és Növényvásár

Idén is megrendezésre kerül a sok éves múltra visszatekintő Valentin napi Országos Kisállat- és Növényvásár. A rendezvény 2014. február 8-án és 9-én, 10 és 18 óra között várja a látogatókat.

Program:

Valentin napi Országos Kisállat- és NövényvásárHázi kis-kedvenceink országos seregszemléjén sokféle állatot tekinthetünk meg. Lesznek kutyák, macskák, papagájok, díszmadarak, terráriumi rágcsálók és hüllők is. A szervezők jóvoltából ingyenes állatorvosi tanácsadás is része a rendezvénynek. Néhány állat nem csak megtekinthető lesz, hanem meg is lehet majd simogatni. A szervezők gondoltak a gyermekekkel érkezőkre is, játszóházzal, kézműves foglalkozással várják őket. Az állatok mellett a kiállításon találhatunk pozsgásokat és kaktuszokat is. A vásár nem is lenne vásár, ha nem lehetne vásárolni, így lesznek állattartáshoz szükséges eszközök és növények is, amelyeket megvehetünk a rendezvényen.

Az állatvédő alapítványok is jelen lesznek a Kisállat- és Növényvásáron, ők nagy szeretettel várják az adományokat mint például eledeleket, különféle felszerelési tárgyakat, pokrócokat és egyebeket. Lesz gazdikeresés kutyáknak és cicáknak.

Télen, a hideg időben az állatmenhelyeken különösen jól jön a segítség. Ha nem tudunk kilátogatni a rendezvényre, akkor a lakóhelyünkhöz közel eső állatvédő alapítványt is megkereshetjük, és megkérdezhetjük mire volna szükségük. Minden kis a segítség számít!

Helyszín:

Petőfi rendezvényközpont (PeCsa), Budapest, Városliget, Zichy Mihály út 14.

Jegyárak:

Felnőtt belépőjegy: 1000 Ft/nap
Gyermek belépőjegy (5-14 éves korig): 400 Ft/nap

Hivatkozás:

petofirendezvenykozpont.hu