Kalandozásaim a paleo világában 11. – Az új ruhatáram

Többen érdeklődtetek a facebook-oldalunkon, hogy mi újság paleo-fronton. Nem sok változásról tudok beszámolni, úgyhogy most egy kicsit elkalandozom, és a diéta helyett arról mesélek, hogyan alakult át a ruhatáram.

kabat

Felfedeztem magamnak a ruhaboltok tiniosztályát. Nagylányruhák közül egy csomó minden jó az átlagos M-es méretre, ráadásul az ára is jobb szokott lenni. A minap egy műbőr kabátot vettem lényegesen olcsóbban, mintha a felnőttosztályon kapható példányok közül választottam volna, ráadásul jobban is tetszik. Pólókat, pulcsikat is vettem már a tiniholmik közül választva, nézzetek szét ti is, ha a méretetek S-es vagy M-es. Jó érzés, hogy a ruhatáram olyan, mint egy tinié 😀

szoknya

Az új ruhatáram nem unalmas. Nem ragaszkodom a konzervatív öltözködési stílushoz, egyre többször engedek meg magamnak vidám, bohókás, egyedi példányokat. A ruhavadászatnak megvan az a hátránya, hogy türelem kell hozzá, hiszen nem válogathatok színek és méretek között, de megéri. Ilyen ruhákban bárki különlegesnek érezheti magát.

cipo

A ruhatáram cipők terén is kiegészítésre szorult, kellett néhány szoknyához illő kis aranyos, és most már egyre inkább a magasabb sarkúakra van igényem, a laposakat már nem érzem kényelmesnek.

Azt hiszem, én már felkészültem a tavaszra -de mi a helyzet veled?