Hétvégi programajánló 40. – Esküvői kiállítások 2014

A tavasz és a nyár az esküvők szezonja, idén sem lesz ez másként. Egy esküvő nagy esemény az ifjú pár és az egész család számára. Akár egy sok fős lakodalmat szeretnénk, akár egy két tanús mini esküvőt, fontos, hogy körültekintőek legyünk a szervezésben. Szerencsére a különféle cégek, akik az esküvő emlékezetessé tételén dolgoznak minden évben részt vesznek a január-február környékén megrendezett esküvői kiállításokon. Az elkövetkező hétvégeken több ilyen kiállítás is megrendezésre kerül. Ha a közeljövőben tervezzük az esküvőt, akkor érdemes ellátogatni és informálódni a különféle szolgáltatásokról.

Trend 2014 Esküvő Kiállítás – Székesfehérvár

Programok:

Esküvő2014. január 11-én és 12-én rendezik meg a Magyar Király Szállóban a kiállítást, a színpadon több ruhaszalon mutatja be a szebbnél szebb menyasszonyi és vőlegényi ruháit. A kiállításon a ruhaszalonok mellett több cukrászda, fotós, virágkötő, zenész és étterem bemutatkozása várja az érdeklődőket. Több mint 40 kiállító vesz részt a rendezvényen. Sok kiállító kedvezményekkel is várja az érdeklődő, fiatal párokat. A kiállítók listája a rendezvény weboldalán található meg.

Időpont:

2014. január 11-12. 10 és 18 óra között.

Helyszín:

Magyar Király Szálló, Székesfehérvár Fő u. 10.

Jegyárak:

A rendezvény weblapján nem található erre vonatkozó információ.

 

Esküvő Kiállítás és Vásár – Budapest

Programok:

EsküvőA budapesti Esküvő Kiállítás és Vásár már 21. alkalommal kerül megrendezésre. A színpadon különféle bemutatókat tekinthetünk meg, és hasznos, informatív előadásokat hallgathatunk. A kiállítók között a legkülönfélébb, esküvővel valamilyen módon kapcsolatba hozható szolgáltatókat találhatjuk. A ruhaszalonoktól kezdve, a köszönő ajándék készítőkön keresztül, az utazási irodákon át nagyon széles lesz a kínálat. Ötletelés céljából is érdemes kilátogatni a kiállításra, de sok kiállító egyedi, akciós ajánlatokkal is várja ilyenkor az ifjú párokat. A kiállítók listája a rendezvény weboldalán található meg.

Időpont:

2014. január 18-19.

Helyszín:

Budapest Kongresszusi Központ és a Novotel Szálloda néhány terme, Budapest, Jagelló út 1–3.

Jegyárak:

A napi jegy: 2000 Ft
A hétvégi jegy: 3000 Ft

 

Esküvői Kiállítás – Budapest

Programok:

Esküvő Az Esküvői Kiállításon óriási alapterületen, nagyon sok kiállító vesz részt. Szinte minden, esküvővel kapcsolatos területről találhatunk kiállítót. Mint minden kiállításon, itt is lesznek színpadi ruhabemutatók, és sok kiállító várja majd az érdeklődőket kedvezményekkel. A kiállítók listáját a rendezvény weboldalán teszik majd közzé a szervezők.

Időpont:

2014. február 1. 10 és 19 óra között.
2014. február 2. 10 és 18 óra között.

Helyszín:

Papp László Sportaréna, Budapest, Stefánia út 2.

Jegyárak:

Felnőtt belépőjegy: 1900 Ft
Diák és nyugdíjas belépőjegy: 1300 Ft
14 év alatt a kiállítás látogatása ingyenes.

Hivatkozások:

www.trendeskuvo.com – Trend 2014 Esküvő Kiállítás – Székesfehérvár
www.eskuvovasar.hu – Esküvő Kiállítás és Vásár – Budapest
www.eskuvo-kiallitas.hu – Esküvői Kiállítás – Budapest