Hétvégi programajánló 86. – Art Expo 2014

2014. november 29-én és 30-án Budapesten, a Hungexpo G pavilonjában kerül megrendezésre az Art Expo, Amatőr Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár. A szervezők célkitűzése szerint az 5000 négyzetméteres területen bemutatkozási lehetőséget kapnak a kortárs, ma még talán kevésbé ismert művészek.

Art Expo 2014

Program:

Az Art Expo rendezvényén természetesen a kiállító művészek munkáin lesz a fő hangsúly, de a rendezők igyekeznek érdekes programokkal, előadásokkal is gondoskodni a látogatók szórakoztatásáról. Már a megnyitó előtt koncertet ad a kisebbek nagy kedvence, az Alma együttes.

A rendezvény mindkét napján divatbemutató, táncelőadás és több koncert színesíti a programot. Fellépnek többek között a United, a Belmondo és az Irigy Hónaljmirigy együttesek.

Természetesen a kiállításon számos művészeti alkotás megvásárolható lesz a hangulatos árverés keretein belül.

Ez a hétvége már az adventi időszak első vasárnapja, az Art Expo jó alkalom arra, hogy egy helyen megcsodálhassuk a kiállításon részt vevő művészek kínálatát, és akár be is szerezzük a meglepetéseket karácsonyra.  Nagyon sokféle művészeti ág képviselője hozza el a alkotását, igazi vásári hangulatra számíthat az, aki ellátogat a hétvégén a Hungexpo területére.

Helyszín:

Hungexpo, G pavilon, Budapest, Albertirsai út 10.

Jegyárak:

Teljes árú jegy a helyszínen váltva: 1200 Ft
Teljes árú jegy elővételben: 800 Ft
Kedvezményes, diák és nyugdíjas jegy: 500 Ft

Hivatkozás:

www.art-expo.eu