Hétvégi programajánló 98. – Konyhakiállítás

A konyha a családi otthon központja. 2015. február 27. és március 1. között a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Konyhakiállításnak, amelyen számos kiállító mutatja be a legújabb trendeknek megfelelő konyhai termékeit.

Program:

KonyhakiállításA kiállításon sok hazai és világmárka mutatja be termékeit, megtalálható lesz ott minden, ami egy mai modern konyhához kellhet. A szervezők több színpadi programmal is készülnek. ahol főzőbemutatók és nyereményjátékok várják az érdeklődőket.

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum standjánál egy békebeli kávéház világa elevenedik majd meg. A látogatók felpróbálhatják a régi úrihölgyek és úriemberek, szakácsok és pincérek ruháit, emellett elleshetők lesznek a zöldségből készült asztali díszek faragási technikái is.

A részletes program és a kiállítók pontos listája megtekinthető a rendezvény hivatalos weboldalán.

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna, Budapest XIV. kerület, Stefánia út 2.

Jegyárak:

A felnőtt belépőjegy ára 2000 Ft, a kedvezményes diák és a nyugdíjas jegy 1300 Ft-ba kerül. A Konyhakiállításra 5000 Ft-ért váltható családi jegy is, amely 2 felnőtt és maximum 3 gyerek belépésére jogosít. 6 éves kor alatt a kiállítás ingyenesen látogatható.

Hivatkozás:

www.konyhakiallitas.hu