Kalandozásaim a paleo világában 8. -Drukkerek és ellendrukkerek

A fogyásom most már mindenki számára nagyon látványos, pláne annak, aki nem lát minden nap. A legtöbben velem örülnek, de néhányan igazi energiavámpírok, és nem hisznek a paelo világában. Vagyis vannak drukkerek és ellendrukkerek.

drukkerek

Drukkerek

Nem vagyunk egyformák. Bárkinek szívesen mesélek a kalandozásaimról a paleo világában, akin látom, hogy tényleg érdekli. Örülök, hogy ők vannak többen. Úgy néz ki, legalább 2 ember már biztosan kipróbálta az én hatásomra -az, hogy mennyi ideig, már rajtuk múlik. Annak is örülök, ha valaki őszintén velem együtt örvendezik a kilók felett aratott győzelmemen (drukkerek). Azzal viszont nem nagyon tudok mit kezdeni, amikor valaki rögtön a hátulütőit kezdi taglalni: nem tesz jót az egyoldalú (???) táplálkozás, ezt nem lehet hosszú távon bírni és majd a dupláját fogom visszahízni, hiánybetegségeim lesznek stb. Mindezt persze anélkül, hogy ő maga akár 5 percig is próbálta volna ezt a fajta életmódot, vagy valóban tudna róla bármit is.

Ellendrukkerek

Ellendrukkerek

Azt gondolom, az ilyen gondolkodású embert (ellendrukkerek) nem kell célom legyen felvilágosítani. Mert az ő fejében a történet nem rólam, hanem saját magáról szól. Nem arról, hogy nahát, végre valaki, aki tényleg tesz magáért, aki nem adja fel, és tényleg megcsinálja. Nem, ez igazából arról szól, hogy ő mennyire jófej, hogy felismeri a nehézségeket, a veszélyeket, és rámutat, mert én magamtól erre nem vagyok képes. Ezen már csak elnézően mosolygok. Legyen boldog a fejében élő katyvazzal. Miért, ti mit tennétek?

Helyzetjelentés: 14 kilónál tartok. Van, hogy hetekig stagnál a szám a mérlegen, aztán hirtelen könnyedén leugrik egy kiló. Már egy ideje M-es méret vagyok, tehát nem csoda, hogy a fogyás üteme lelassult. Közérzetem változatlan. Nem tapasztalom, hogy a hajhullásom megállt volna, bár ősszel nekem mindig felerősödik. A bőröm egészen rendben van. A szokásos őszi nátha sem került el, vagyis nem állíthatom, hogy az immunrendszerem nagyon megacélosodott volna. Ja, és pár napig kihagytam a magnézium-tablettákat, lett is belőle éjszaka nagyon csúnya lábgörcs. Szóval feljegyzem magamnak: a Mg-ot muszáj szednem minden nap!