Hétvégi programajánló 67. – Váci Világi Vigalom

Idén 22. alkalommal kerül megrendezésre a Váci Világi Vigalom elnevezésű, három napos rendezvénysorozat. Vác számos helyszínén, színes vásárok, koncertek és egyéb programok várják a látogatókat.

Program:

XXII. Váci Világi VigalomA XXII. Váci Világi Vigalom szervezői gondoskodnak róla, hogy a háromnapos rendezvénysorozat valamennyi látogatója érdekes és tartalmas szórakozásra találjon a hosszú hétvégén.

Számos kiállítás, bemutató és vásár várja egész hétvégén a látogatóit, és ezek mellett komoly- és könnyűzenei koncertek sora gondoskodik majd a hangulatról.

A rendezvénysorozat a pénteki napon 17 órakor hangversennyel veszi kezdetét. Az érdekes kiállítások mellett a szórakozni vágyókat már pénteken is számos fellépő fogja szórakoztatni. Koncertet ad többek között a Budapest Swing Jazz Steps Band és az Ultravaló zenekar is. A rendezvény első napját utcabál zárja.

Szombaton már kora délelőttől érdekes foglalkozásokkal és bemutatókkal várják a fiatalabb korosztályt. Lesznek sport bemutatók, kézműves foglalkozások. különféle játékos és táncos családi programok. A színpadokon napközben is rengeteg koncert és egyéb előadás szórakoztatja majd a közönséget. Számos előadó mellett koncertet ad a MatematicA és az R-Go is. Természetesen a szombai napot is utcabál zárja majd le.

A szervezők vasárnapra is tartogatnak érdekes programokat. A gyerekeknek kézműves foglalkozások mellett meseelőadások is lesznek. Este koncertet ad többek között Török Ádám és a Mini és az Edda. A koncertek után látványos tűzijátékkal zárul a XXII. Váci Világi Vigalom rendezvénye.

A részletes programlista megtalálható a rendevénysorozat weboldalán.

Helyszín:

Vác belvárosa és a Duna-part

XXII. Váci Világi Vigalom térkép

Jegyárak:

A rendezvény legtöbb programja ingyenes, de néhány helyen belépő váltása szükséges.

Hivatkozás:

www.vacivigalom.hu