Hétvégi programajánló 66. – Tiszafüredi Halas Napok

2014. július 11-én, péntek délután kezdődik és egész hétvégén tart a Tiszafüredi Halas Napok programsorozata. Nem csak horgász és halfőző versennyel várják a rendezők az érdeklődőket, hanem sok egyéb, érdekes programmal is. Ezen a hétvégén érdemes lesz ellátogatni Tiszafüredre a halak kedvelőinek.

Program:

Tiszafüredi Halas NapokA három napos rendezvény pénteken, kora este látványos felvonulással veszi kezdetét, a felvonuláson résztvevő csoportok a színpadon is érdekes bemutatókat tartanak majd. Az est további részében Taekwondo bemutató és több koncert szórakoztatja majd a közönséget.

Szombati napon a halfőző versenyé lesz a főszerep, de a szervezők készültek programokkal a gyerekekkel érkezőkre is. Lesz mesejáték, kézműves foglalkozás és gyerekeknek szóló koncert is. Ezen a napon kerül megrendezésre a teniszverseny és műrepülős bemutató. Este a Karthago együttes és a Kowalsky meg a Vega adnak koncertet.

Vasárnap a horgász versennyel kezdődik a nap, de lesz strandfoci kupa is. A gyerekek természetesen ezen a napon is kézműveskedhetnek. Délután fellép a Tisszafüredi Néptánc együttes, és számos fellépő között színpadra lép az R-Go és ByTheWay együttes. Az est fénypontja az ilyenkor elmaradhatatlan, látványos tűzijáték lesz.

A programok részletes kezdési időpontjai, a versenyek nevezési feltételei a rendezvény Facebook oldalán és Tiszafüred város honlapján megtalálhatóak.

Helyszín:

Horgász verseny: Horgászcentrum Kikötő és Szabadidőpark, Holt-Tisza partja
Egyéb programok: Tiszafüred, Halas tér és környéke

Jegyárak:

A rendezvény és a szabadstrand ingyenesen látogatható.

Hivatkozások:

www.tiszafured.hu
www.facebook.com/tiszafuredi.halasnapok
wikimapia.org Tiszafüred térkép