Hétvégi programajánló 38. – Szárnyas Malac Napok

2013. december 28. és 30. között a Szárnyas Malac Napok rendezvénysorozattal búcsúztatják az évet a pécsi Bóbita Bábszínházban. A rendezők érdekes előadásokkal és programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Programok:

Bóbita BábszínházA Bóbita Bábszínház háromnapos rendezvényén minden korosztály számára kínálnak programokat a szervezők. Lesznek csecsemőszínházi, gyerek és felnőtt előadások. Az ajánló készítésekor még bőven vannak jegyek valamennyi előadásra, a www.jegymester.hu weboldalon. Az előadásokról részletesen olvashatunk a Bóbita Bábszínház weboldalán az aktuálisok között. A Szárnyas Malac Napok keretein belül kerül megrendezésre az „Elvarázsolt színház”, ahol a Diótörő birodalmába látogathatnak el az érdeklődők. A színpadon találkozhatunk a varázsfenyőfával, a táncoló rózsákkal és az egérhadsereggel, a nézőtéren pedig egy szánkópálya várja a látogatókat. A igazi hó idén még nem jött meg, de a színház kamaratermében lehetőség lesz hógolyózásra és hóemberépítésre is. Kézműves foglalkozás is várja a gyerekeket, ahol újévi képeslapokat lehet majd készíteni.

Helyszín:

Bóbita Bábszínház, Pécs, Felsővámház u. 50.

Jegyárak:

Csecsemőszínházi előadás belépőjegy: 800 Ft/fő
Gyerekeknek szóló bábelőadás belépőjegy: 900 Ft/fő
Felnőtteknek szóló bábelőadás belépőjegy: 900 Ft/fő
„Elvarázsolt színház” rendezvényre a belépőjegy: 900 Ft/gyermek (A felnőtteknek részére nem kell belépőjegy erre a programra!)

Hivatkozás:

www.bobita.hu