Hétvégi programajánló 102. – Medvehagyma-Hal Fesztivál

2015. április 17 és 19 között Orfűn kerül megrendezésre a 12. Medvehagyma-Hal Fesztivál. A szervezők célja a medvehagymának, mint kissé feledésbe merült gyógynövény kultúrájának felkutatása, megújítása és a növény széles körben történő megismertetése.

Medvehagyma-Hal Fesztivál 2015.

Program:

A rendezvény már a pénteki nap délutánján megnyitja kapuit. Az első napon is lehetőség lesz a Tájház bejárására, és medvehagymás sütemények vásárlására.

A „Tóparti Hal Party” elnevezésű társ-rendezvényen keretein belül számos halas ételkészítési ötletet mutatnak be a szervezők, és természetesen halas ételek kóstolására is lehetőség lesz. Lesz egy-két igazi kuriózum is a kóstolható ételek között, például a medvehagymás csokoládé.

A fesztivál szervezői szombatra és vasárnapra is kellő mennyiségű érdekes programmal készülnek, így a gyerekek és a felnőttek sem fognak unatkozni. Számos zenekar koncertje mellett humorista és egyéb előadások is szórakoztatják majd a látogatókat.

A rendezvény részletes programja megtalálható az esemény Facebook oldalán.

Helyszín:

Muskátli Vendéglő és Kemencés Udvar, Orfű, Széchenyi tér 13.

Jegyárak:

A pénteki napra a felnőtt belépőjegy ára 450 Ft, a csoportos, a nyugdíjas és a gyermek belépő 350 Ft-ba kerül. Szombaton és vasárnap 600 Ft a belépődíj, ezen felül 200 Ft-ért vásárolható kóstolójegy, 600 Ft-ért kóstolópohár.

Hivatkozás:

www.facebook.com/events/1633116836917214/