Hétvégi programajánló 65. – 7. Győrkőcfesztivál

A hétvégén,  2014. július 4-6. között immár 7. alkalommal Győr belvárosában kerül megrendezésre a Győrkőcfesztivál. A fesztivál fő szervezője, a Vaskakas Bábszínház igyekszik az egész hétvégére elegendő programmal kedveskedni a fesztivál célcsoportjának a meséket, zenéket kedvelő gyerekeknek és felnőtteknek.

Győrkőcfesztivál 2014Program:

A rendezők rengeteg programot szerveztek erre a hétvégére. Felsorolni is sok lenne, ezért csak néhány programot emelnénk ki.

A 7. Győrkőcfesztivált pénteken este 7 órakor nyitják meg a Medence színpadon, amely Győr belvárosában, a Radó-szigeten található. A pénteki napon csak este kezdődik ugyan a rendezvény, de már ezen a napon is igazán érdekes programok lesznek. A megnyitót követően koncerteken többek között a Kaláka és a Csík zenekar is fellép, és a pénteki tűzijáték is igazán látványosnak ígérkezik.

Szombaton és vasárnap sem kell félni, hogy a gyerekek unatkozni fognak Győrben. Már 10 órától 10 különböző helyszínen rengeteg előadás, játék, megmozgató és pihentető foglalkozás várja őket. A Mesesziget helyszínén szinte folyamatosan lesznek előadások, amelyeken a gyerekek szórakozva pihenhetik ki az aktívabb programok fáradalmait.

A szervezők érdekes és kalandos játékok mellett a környezettudatosságra nevelésről sem feledkeztek meg. Az Ökoligetben számos érdekes játékból tanulhatják meg a gyerekek azt, hogy hogyan óvhatják ők a természetet.

A fesztivál valamennyi programjáról és az egyéb tudnivalókról a fesztivál honlapján lehet tájékozódni.

Helyszín:

Győr belvárosa

Jegyárak:

A rendezvény programjain a részvétel ingyenes. A fesztivál karszalagját viselő gyerekek a fesztivállal együttműködő éttermekben és szállodákban akár ingyen is étkezhetnek.

Hivatkozás:

www.gyorkoc.hu