Hétvégi programajánló 62. – Nagykovácsi Mesekönyv Fesztivál

2014. június 12. és 16. között rendezik meg a 85. Ünnepi Könyvhetet és a 13. Gyermekkönyvnapokat. A könyvek szerelmeseinek országszerte több helyszínen lesznek érdekes programok. Igazán különleges programnak ígérkezik a 2014. június 15-én, vasárnap megrendezésre kerülő I. Nagykovácsi Mesekönyv Fesztivál, amelyre kicsiket és nagyokat is várnak a szervezők.

Program:

Nagykovácsi Mesekönyv FesztiválAz idén először megrendezésre kerülő Nagykovácsi Mesekönyv Fesztivál szervezői gondoskodnak róla, hogy a program ne csak gyerekeknek legyen érdekes, ezért valamennyi korosztályból várják a látogatókat. Lesz színes kirakodóvásár, ahol kézművesek és könyvkiadók is kínálják a portékájukat.

A fesztiválra érkezőket könyvbemutatók, bábszínház és gyerekeknek szóló koncertek is szórakoztatják majd. A kulturális programokon kívül az érdeklődők kipróbálhatják a kézügyességüket különféle kézműves foglalkozásokon, lesz tűzzománc készítés, festés növényekkel és mesekavics festés. A családi mesevetélkedőn a családok összemérhetik tudásukat, kiderül majd, hogy kik ismerik legjobban a mesék világát.

A Nagykovácsi Mesekönyv Fesztivál részletes programja megtalálható a Nagykovácsi Mesefalu weboldalán.

Helyszín:

Nagykovácsi, Templom tér és környéke

Jegyárak:

A Nagykovácsi Mesekönyv Fesztivál ingyenesen látogatható, de egyes programokra előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni e-mail-ben vagy személyesen, a helyszínen lehet.

Hivatkozás:

www.unnepikonyvhet.hu
www.nagykovacsimesefalu.hu