Hétvégi programajánló 23. – Szürkemarha Vigadalom

Budapesten, a Vajdahunyad Váránál  rendezik meg 2013. szeptember 13. és 15. között a Szürkemarha Vigadalmat. Igazi vásári hangulatot a rendezvények sokszínűsége biztosítja. Lesz kézműves piac és élő állat bemutató, néptánc előadások és táncház. A gasztronómiai ínyencségeket kedvelőknek jó alkalom megismerkedni a szürkemarhából készíthető ételekkel. A főzőbemutatókon szürkemarhából készült ételeket mutatnak be mesterszakácsok. A húspiacon lehetőség lesz szürkemarhából készült termékek megvásárlására is.

Szürkemarha Vigadalom 2013A rendezvényem megkóstolhatóak a különféle szürkemarhából készült ételek. Az „Ínyencek asztala” területén séfek által elkészített különlegességeket kóstolhatunk, jellemzően magasabb fogyasztói áron, delikát minőséget megcélozva.

A „Nagyétkűek asztala” helyszínén hagyományos, bográcsban, szürkemarha húsból készült ételek lesznek kóstolhatóak. A rendezvény keretein belül lesz látványos ökörsütés, és készülnek olyan hagyományos ételek is, mint például a slambuc, lebbencs, görcsleves.

Helyszín:


Nagyobb térképre váltás

Jegyárak:

A rendezvény látogatása ingyenes!

Hivatkozás:

szurkemarhavigadalom.hu