Hétvégi programajánló 22. – SzeptEmber Feszt

Ezen a hétvégén rendezik meg a SzeptEmber Fesztet a Népligetben. 2013 szeptember 6. és 8. között sok program várja itt a kicsiket és a nagyokat. A rendezvény keretein belül több gasztronómia versenyt is rendeznek, szeptember 7-én kerül megrendezésre a Hobby Grillbajnokság, szeptember 8-án pedig a profik indulnak a Magyar Grillbajnokságon.


SzeptEmber Feszt 2013A SzeptEmber Fesztnek érdekes része lesz a Pörköltök tere rendezvény, amelyen különféle alapanyagokból készült pörköltöket kóstolhatnak meg az érdeklődők.

A SzeptEmber Feszt nem csak az ízlelőbimbóinknak nyújt érdekes élményeket, hanem öt színpadon a legkülönfélébb fellépők műsorait tekinthetjük meg. Többek közt fellépnek: Charlie, Balkán Fanatik, Magyar Atom, Hahó Együttes, 3+2 Együttes, Hungarian Pink Floyd Show, A Kutya Vacsorája, Budapest Ragtime Band, Mobilmánia, a Pokolgép és még sok-sok énekes és együttes. A részletes program megtalálható a SzeptEmber Feszt honlapján.

A koncerteken kívül részt vehetünk a FISKARS Rönkhasító versenyen, vagy ellátogathatunk a nomád faluba, ahol megtekinthetünk jurtákat,  íjászokkal találkozhatunk és táncolhatunk a táncház jellegű programokon. Természetesen a gyermekekre is gondoltak a rendezők, őket a gyerekbirodalomban várják érdekes programokkal.

SzeptEmber Feszt térképe, hogy könnyebb legyen a tájékozódás a sok érdekes lehetőség között.

Hivatkozás:

www.szeptemberfeszt.hu