Hétvégi programajánló 78. – IV. Tapolcai Pisztráng és Borfesztivál

2014. október 3. és 5. között negyedik alkalommal rendezik meg a Tapolcai Pisztráng és Borfesztivál eseménysorozatát a tapolcai Malom-tó környékén. A rendezvény nem titkolt célja a hal- és borfogyasztás népszerűsítése egy szórakoztató fesztivál keretein belül.
IV. Tapolcai Pisztráng és Borfesztivál

Program:

A rendezvényen természetesen a pisztráng és a pisztrángból készült ételek kapják a legfontosabb szerepet. A hagyományos elkészítési módok mellett számos különleges ízvilágot felvonultató pisztráng ételt kóstolhatnak meg a fesztivál látogatói. Csak néhányat emelnénk ki az ínycsiklandó kóstolási lehetőségek közül, lesz ropogós tapolcai, bükkfával füstölt és tökmagos bundában sült pisztráng is. A fesztiválon természetesen számos szakember tart majd bemutatókat, amelyeken a háziasszonyok elleshetik a pisztráng elkészítésének fortélyait.

A pisztráng ételek elmaradhatatlan kísérője a finom bor, a fesztiválon a Tapolca közeli, badacsonyi borospincék gondoskodnak majd a kiváló minőségű, kóstolni való borokról.

A szervezők nem csak a teli hasról, de a könnyed és kellemes szórakozásáról is igyekeznek gondoskodni. A fesztiválon péntek délutántól vasárnap estig számos fellépő váltja majd egymást a színpadokon. Csak néhány előadót emelnék most ki, koncertet ad a Happy Dixieland Band, Tom White and his Friends, True Smile Jam Band feat. Gájer Bálint, MOJO Workings-Special Guest: The Blues és Swinging Amy – Szűcs Gabi és Zenekara.

A gyerekek sem fognak unatkozni, többek között ugrálóvárak, meseelőadások és állatsimogató várja a legkisebbeket.

A részletes programlista megtekinthető a rendezvény hivatalos weboldalán.

Helyszín:

Tapolca, Malom-tó környéke

Jegyárak:

A rendezvény díjmentesen látogatható.

Hivatkozás:

www.pisztrangfesztival.hu