Valentin napi filmajánló

A Valentin napot, vagy ahogy hazánkban szívesebben nevezik a Bálint napot sokféleképpen megünnepelhetjük. Hazánkban az 1990-es évektől kezdve lett egyre népszerűbb ez az ünnep. Vehetünk szebbnél-szebb ajándékokat, vagy együtt tölthetünk néhány kellemes órát. Mi az együtt töltött perceket, a közös élményeket szeretjük a legjobban, például a közös mozizást.

Neked van kedvenc filmed, amelyet szívesen néznél meg Bálint napon?

Nekünk több is akad, így most a figyelmedbe ajánljuk a három legkedvesebbet. A filmek bájosak, néhol viccesek, néhol meghatóak. Igazán kellemes esti program lehet a megtekintésük.

Valentin-nap (Valentine’s Day, 2010)

Valentin napEgy igazán bájos film, amely Los Angeles Valentin napját mutatja be néhány pár és az alakuló szerelmükön keresztül. Sok szálon fut az esemény, időnként a szálak összeérnek. Néha nehéz is követni a történetet, de a film végére minden a helyére kerül. A szereposztásban igazán nagy nevek szerepelnek, mint például Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Julia Roberts, és még sokáig sorolhatnánk.

Ha igaz volna… (Just Like Heaven, 2005)

Ha igaz volnaNem a szokványos romantikus film. A kertépítész (Mark Ruffalo) beleszeret egy szellembe (Reese Witherspoon), aki az újonnan bérelt lakásában él. A film érdekes fordulatok után igazi happyenddel végződik. Izgalmas, élvezetes és romantikus film.

Szökőhév (Leap Year, 2010)

SzökőhévAnna (Amy Adams) a barátja után utazik Dublinba, hogy megkérje a kezét. Egy ír hagyomány szerint ugyanis, február 29-én a hölgyek kérhetik meg az urak kezét. Az útja igazán kalandosra sikeredik a gyönyörű ír tájakon, ahol idegenvezetőnek fogadja Declant (Matthew Goode), hogy szerencsésen célba érjen. Romantikus filmhez méltón ez is happyenddel végződik, de a várható vége ellenére igazán jó végignézni a filmet, és látni hogyan változnak az emberek az őket ért hatások során.

Jó mozizást kívánunk!