Hétvégi programajánló 45. – Budapesti Halfesztivál

A Budapesti Halfesztivált idén már második alkalommal rendezik meg. 2014. február 13. és 16. között a halaké lesz a főszerep a Nemzeti Múzeum környékén. A rendezvény tavalyi nagy sikere miatt idén hosszabb ideig tart és nagyobb területet foglal el a fesztivál.  A fesztiválon nem csak gyönyörködhetünk a halakban, hanem a résztvevő cégeknek hála sokféle halétel is megkóstolható és megvásárolható lesz. Aki nem szereti a halat, az sem maradhat éhen, finom rétesekkel is várják a látogatókat.

Program:

Budapesti Halfesztivál 2014A fesztiválon február 13-án, a 14 órai kapunyitás után 50% kedvezménnyel lehet megvásárolni több terméket. A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kupon a rendezvény Facebook oldalán érhető el.

A fesztivál keretein belül lesz friss hal vásár és halfőző verseny is. A gasztronómiai élményeken túl megtekinthetjük hazánk vizeinek élővilágát. Kialakításra kerül egy régi halászfalu is a múzeumkertben, ahol megtudhatjuk mit jelent a kece, a tappancs és a varsa. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt élmény lesz kilátogatni a múzeumkertbe. Az idei évben a rendezvény vendégországa Oroszország lesz.

Helyszín:

Budapest, Nemzeti Múzeum kertje és az azt körülvevő utcák (Múzeum utca, Bródy Sándor utca, Pollack Mihály tér)

Jegyárak:

A rendezvény ingyenesen látogatható.

Hivatkozás:

www.facebook.com/BudapestiHalfesztival