Hétvégi programajánló 68. – Művészetek Völgye

Idén július 25. és augusztus 3. között 24. alkalommal várja látogatóit a Művészetek Völgye fesztivál 53 helyszínen, közel 1000 programmal és 1500 fellépővel. Érdemes ellátogatni a Balaton-felvidékre annak, aki egy helyen akarja egyszerre az összes érzékszervét intenzív impulzusokkal bombázni.

Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend ad helyszínt idén is ennek a nagyszerű összművészeti fesztiválnak. Noha többször is a végleges bezárás, a helyszínek beszűkülése fenyegette, a nagy népszerűség miatt mindig újra és újra fel tudott támadni, meg tudott újulni, mára pedig már hatalmas népszerűségre tett szert a művészetkedvelők, fesztiválozó közönség körében.

A Művészete Völgye igazi családi programnak ígérkezik: lesznek koncertek, tánc, színház, stand-up és slam poetry előadások, könyvbemutatók és irodalmi estek, tánc minden mennyiségben és műfajban, gyermekprogramok, játszóházak, filmvetítések, zenés erdei séták, képző- és iparművészeti kiállítások, országos fazekas- és keramikus találkozó, kézműves vásár, környezet- és természetvédelmi programok, bor- és pálinka-kóstolók, jóllakhat test, lélek és szellem egyaránt.

program

JEGYÁRAK:

Napijegy: : 3.600 Ft, diák- és nyugdíjas igazolvánnyal : 3.200 Ft,
3 napos hétvégi bérlet helyszínen: 9.000 Ft, diák- és nyugdíjas igazolvánnyal: 8.200 Ft,
Esti jegy (minden nap 21 órától érvényes minden programra, amely csak a helyszínen váltható 21:00-től): 1.500 Ft.
A programokra a belépés 10 éves korig ingyenes.