Hétvégi programajánló 94. – Fészekfoglalás – Fiatal Művészek Fesztiválja

2015. január 31-én Budapesten, a 114 éves Fészek Művészklubban kerül megrendezésre a Fészekfoglalás – Fiatal Művészek Fesztiválja elnevezésű rendezvény. Ezen a szombaton különféle művészeti ágak fiatal művészei kapnak bemutatkozási lehetőséget.

Program:

Fészekfoglalás - Fiatal Művészek Fesztiválja

A mára patinás Fészek Művészklub eredeti célkitűzése az volt, hogy a mindenkori művészek egymás közötti emberi kapcsolatait előmozdítsa, és egy olyan befogadó helyet biztosítson a számukra, ahol szabadon alkothatnak. Ezen célkitűzés jegyében került megszervezésre a Fészekfoglalás fesztiválja is, ahol fiatal művészek kapnak bemutatkozási lehetőséget.

A fesztivál szervezői gondoskodnak róla, hogy valamennyi korosztály számára tartalmas és élményekkel teli programot is kínáljanak. A Kortárs Művészeti Workshop számos előadása mellett gyerektáncház is színesíti majd az eseményt.

A Fészekfoglalás fesztiválját este 21 órától hajnal 4-ig három teremben megtartott, Lédával a bálban című farsangi jelmezbál zárja le.

A rendezvény programjainak részletes leírása megtalálható a Fészek Művészklub hivatalos weboldalán.

Helyszín:

Fészek Művészklub, Budapest VII. kerület, Kertész utca 36.

Jegyárak:

A Fészek Művészklub szombati rendezvényére 13 és 20 óra között önkéntes alapon fizethető belépési díj, az esti jelmezbálra 800 Ft-ba kerül a belépő.

Hivatkozás:

www.feszek-muveszklub.hu