Hétvégi programajánló 92. – Téli Sportágválasztó

2015. január 18-án kerül megrendezésre a „Téli Sportágválasztó – Mozogj télen is!” elnevezésű rendezvény Budapesten, a városligeti Műjégpályán. Vasárnap több ismert és kevésbé ismert téli sportot lehet majd megismerni és kipróbálni, a Műjégpálya pedig különlegesen szép helyszínül szolgál majd az eseménynek.

Program:

Téli Sportágválasztó 2015 A Téli Sportágválasztóra a rendezők vasárnap 10 és 20 óra között valamennyi korosztályból várják a látogatókat. A nap folyamán különböző bemutatókat tekinthetnek meg az érdeklődők, de a szervezők számos játékkal is készülnek. Több híresség és élsportoló is ellátogat majd a téli sportok hétvégéjére.

Te tudod milyen sport a bandy? Jégvitorlát láttál vagy próbáltál már? Azt tudod, hogy mi fán terem a szinkronkorcsolya? Ezekre a kérdésekre is megtudhatod a választ, ha vasárnap ellátogatsz a Téli Sportágválasztóra.

A rendezvényről minden fontos információ megtalálható a rendezvény honlapján.

Helyszín:

Budapest, Városligeti Műjégpálya, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5.

A rendezvény bejárata nem a Műjégpálya főbejáratánál lesz, hanem az attól kb. 250 méterre található oldalsó bejáratnál, a regisztrációs sátraknál.

Jegyárak:

A Téli Sportágválasztó rendezvényére a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a flyingraccoon.com/telisportagvalaszto/ oldalon lehet.

Hivatkozás:

telisportagvalaszto.hu