Hétvégi programajánló 88. – Lurdy-Házi Ásványbörze

2014. december 13. és 14. között 11. alkalommal kerül megrendezésre a Lurdy-Házi Ásványbörze. Gyermeket és felnőttet egyaránt elvarázsol és ámulatba ejt a különféle ásványok, drágakövek, meteoritok és ősmaradványok látványa.

Lurdy-Házi Ásványbörze

Program:

A Lurdy-Házi Ásványbörze mindkét nap 10 és 19 óra között tart nyitva. A szervezők a látványos kiállítás mellett érdekes programokkal is várják a börzére kilátogatókat.

A vendégek különleges 3D vetítés keretein belül kalandozhatnak csodálatos ásványokat rejtő barlangokban. Akik elfáradnak a különféle kőzetek nézegetésében, azokat kisállat-és kígyósimogató is várja.

Néhány drágább alapanyagot igénylő kreatív foglalkozás önköltségi árért vehető igénybe. A foglalkozásokon készíthetünk tűzzománc medált, bőrözhetünk vagy hennát festhetünk hozzáértő szakemberek irányítása mellett. Akár a karácsonyi ajándékainkat is elkészíthetjük egy-egy érdekes foglalkozáson. Külön díjért akár az aranymosást is kipróbálhatják a vállalkozó szellemű vendégek.

A rendezvényen ásványokból, drága- és a féldrágakövekből készült ékszerek és a dísztárgyak is megvásárolhatóak. A vásáron azok is beszerezhetik a karácsonyi ajándékokat, akik nem éreznek magukban késztetést arra, hogy egy foglalkozáson önmaguk készítsék azt el.

A Lurdy-Házi Ásványbörze részletes programja megtalálható a rendezvény hivatalos weboldalán.

Helyszín:

Lurdy-Ház, Budapest IX. ker., Könyves Kálmán krt. 12-14.

Jegyárak:

Felnőtt belépőjegy ára 600 Ft. Kedvezményes gyerekjegy váltható 6-18 éves korig 300 Ft-ért, 6 év alatti gyermekek ingyenesen látogathatják a rendezvényt. Néhány programon további részvételi díj fizetendő.

Hivatkozás:

www.asvanyborze.com