Hétvégi programajánló 89. – Újpesti Karácsonyi Vásár

December folyamán számos karácsonyi vásár várja az ünnepre készülődő embereket. Ezek közül emelnénk most ki az Újpesti Karácsonyi Vásár rendezvényét, mely nem csupán vásári portékákat, hanem érdekes foglalkozásokat és szórakoztató műsorokat is kínál a látogatóknak.

Újpesti Karácsonyi Vásár

Program:

A minden évben megrendezett Újpesti Karácsonyi Vásár területén, a Szent István téren árusok kínálnak még egy lehetőséget a karácsonyi ajándékok beszerzésére. Természetesen a karácsony elmaradhatatlan kellékeiből, a forralt borból és a bejgliből sem lesz hiány.

A szervezők gondoskodnak róla, hogy a vásározás mindenkinek szórakoztató is legyen, ingyenes jégpálya, koncertek és érdekes bemutatók is várják valamennyi korosztályt.

Szombaton a kisebbeket a bábelőadások mellett a Kiskalász zenekar koncertje, míg a felnőtteket Mészáros Árpád Zsolt esti előadása szórakoztatja majd.

Vasárnap sem unatkozhatnak majd a látogatók, ezen a napon is koncertek és táncbemutatók színesítik majd a forgatagot. Este 8 órai kezdettel Caramel koncertje zárja majd a vásár utolsó vasárnapját.

Az Újpesti Karácsonyi Vásár részletes programja megtalálható a rendezvény hivatalos weboldalán.

Helyszín:

Budapest IV. kerület, Újpest, Szent István tér

Jegyárak:

Az Újpesti Karácsonyi Vásár ingyenesen látogatható.

Hivatkozás:

www.ujpest.hu/