Hétvégi programajánló 33. – Adventi virágkötészeti kiállítás és vásár

December közeledtével egyre többet kerül szóba az advent és a karácsony. Lassan országszerte megnyílnak a karácsonyi vásárok. Igazán különleges kiállítással és programokkal várja az érdeklődőket ebből az alkalomból a Néprajzi Múzeum. 2013. november 22. és 24. között kerül megrendezésre a hagyományos adventi virágkötészeti kiállítás és kézműves vásár, ahol kézműves családi programokkal is várják az érdeklődőket.

Programok

Adventi virágkötészeti kiállítás és vásárAz adventi virágkötészeti kiállítás és vásár alatt egész nap virágárusok, kézművesek, gyertya-, méz- és lekvárárusok, mézeskalácsosok kínálják termékeiket. Szombaton és vasárnap délelőtt és délután több órán át lehetőség lesz részt venni kézműves foglalkozáson, adventi naptárat és karácsonyfadíszeket lehet készíteni múzeumpedagógusok és a meghívott kézművesek segítségével. Lehetőség lesz az adventi koszorú elkészítésére, ebben virágkötők is segítenek majd. Lesznek vezetett tárlatlátogatások, néprajzi előadást is meghallgathatunk az adventről, valamint vasárnap este 17 órától középkori és reneszánsz zenei koncerteken vehetünk részt. A programok pontos kezdési időpontját a Néprajzi múzeum weboldalán találhatjuk meg.

Helyszín:

Néprajzi Múzeum, Budapest, Kossuth Lajos tér 12.

Jegyárak:

Teljes árú belépőjegy 1400 Ft
Kedvezményes belépőjegy 700 Ft

Hivatkozás:

www.neprajz.hu

Fontos kiemelem, hogy nem én dolgozok a Néprajzi múzeumban, csak névrokonom az, aki a kiállítást és vásárt szervezi. Én még nem találkoztam a hölggyel.