Hétvégi programajánló 82. – Halloween Fesztivál Budapest

Október 31. az angolszász országokban Halloween ünnepe, amelyet egyre többen ünnepelnek meg hazánkban is. 2014. október 31-én 5. alkalommal rendezik meg a Halloween Fesztivált Budapesten, a Vörösmarty téren.

Program:

Halloween Fesztivál BudapestErre a néhány órára igazi Halloween-i hangulat lesz a Vörösmarty téren. Ellepik a tért a töklámpások, a szellemek, a boszorkányok és a vámpírok. A jó hangulatért a WildBuffalo táncosai felelnek majd. Lesz tánctanulás és közös tánc is.

A rendezvényre látogatók három kategóriában mérhetik össze magukat a „A legjobb Tök”, „A legjobb Smink” és „A legjobb Jelmez” díjért. A helyszínre már jelmezben kell érkezni, és a kifaragott tököt is otthonról kell hozni. A rendezvény a tökök fotózásával veszi kezdetét, majd a smink és jelmezverseny részvevőinek a fényképezésével folytatódik. A versenyek nyíltak lesznek, mindhárom kategória győztesei webes szavazással kerülnek kiválasztásra. A képekre 2014. november 30-án 24:00-óráig lehet szavazatot leadni, az eredményhirdetés 2014. december 1-én lesz.

Minden fontos információ megtalálható a rendezvény hivatalos weboldalán.

Helyszín:

Budapest V. kerület, Vörösmarty tér, 2014. október 31. 18 és 21 óra között.

Jegyárak:

A rendezvény ingyenesen látogatható, de a szervezők örülnek minden támogatásnak. Az SoS WildLife Vadállatvédelmi Egyesület a befolyó összeget a Magyar Vadállatok védelmére szeretné fordítani. Nyugati mintára szeretnék megalapítani az Állatrendőrséget, és létrehozni egy vadállat kórházat.

Hivatkozás:

halloween-fesztival.hu