Döbbenetes! A tyúkanyók intim titkai

Hihetetlen, döbbenetes titkok derültek ki a tyukanyo.hu és a magyal.hu szerkesztőinek intim szférájából. Sosem gondoltad volna! A folyatás téged is sokkolni fog!

titkok

Elképzelem kedves Állandó Olvasóinkat, ahogy a döbbenet kiül az arcukra. Hiszen nem ehhez a lealacsonyodott, emberi ösztöntökre, nyálcsorgató kíváncsiságra építő, kattintás- és hatásvadász szövegekhez szokott tőlünk.

Az értetlenség teljesen jogos. Pontosan az ilyen tartalmak ellen íródott ez a cikk. Ugyanis a minap kapott egy lehetőséget a szerkesztőségünk egy webfejlesztéssel foglalkozó oldaltól, hogy egyik cikkünkhöz „szakmai szemmel” írnak egy bevezetőt. A hangnem pedig a fenti sablon szerinti lett: szinte mindegy, hogy mi a valós tartalom, lényeg, hogy odakattintsanak, ehhez pedig jól bejáratott paneleken át vezet az út. Szerepeljen benne a hihetetlen, döbbenetes, riasztó, rémisztő, sokkoló kifejezés (és/vagy bármelyik szinonimája), használjunk felkiáltójeleket, fűszerezzük a Vigyázat! vagy a Figyelem! szavakkal, esetleg utaljunk valami fülledten erotikusra is (intim szféra). És sajnos tényleg működik. Nem akarjuk, hogy így legyen, nem vadászunk ilyen áron átkattintásokra, ezért megígérhetjük, hogy ezt a kis geget kivéve továbbra sem fogjuk alkalmazni. Vannak megingathatatlan elveink, és a mi értékrendünkbe ez a fajta hiteltelen webes újságírás nem fér bele. Hiszünk benne, hogy az olvasóink magáért a tartalomért jönnek hozzánk, nem pedig valami szaftos pletykára vágyva.

Vagy ha mégis, akkor csalódni fognak…