Comedium Corso Fesztivál – beszámoló

A heti programok közül Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivált ajánlottuk a figyelmetekbe, amit mi magunk is megnéztünk, beszámolót is hoztunk nektek. Vásári forgatag, jó hangulat, ragyogó idő -ilyen a Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál. Képes beszámoló az eseményről.

Esztergomnak borzasztóan nagy szüksége van programokra. A díszlet adott: gyönyörű, hangulatos kisváros, számos jó adottságú és néhány igazán remek színvonalú vendéglátóipari egység, az egyedülálló Vár(színház)- Prímás pince- Bazilika háromszöge -már csak élni kéne az adottságaival. Mindezek ellenére a város mintha kómában lenne, alig történik valami. Ezért is örült a nép a  Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztiválnak.

Nem tudom, hogy hagyományteremtő első alkalom-e, és jövőre is lesz  Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál, de nagyon jó volna. A Kis-Duna sétányt ellepték a kézművesek, láttunk nagyon helyes utcazenész srácokat, jó előadásokat. A programok ingyenesek, ami egyáltalán nem elhanyagolható, hiszen nem kispályás előadók jöttek el szerepelni: Anna and the Barbies, Quimby, L’art pour l’art Társulat mind személyes kedvencem is egyben.

Rengeteg ember látogatott el a fesztiválra, szinte már szűkös volt a Kis-Duna sétány. Minden korosztály találhatott magának kedvére való programot, vásárfiát, enni-inni valót. Kívánunk minél több ilyen színvonalas programot Esztergomnak.

És most jöjjenek a képek a vásári forgatagról és a Quimby koncertjéről.

Corso1 Corso2 Corso3 Corso4 Corso5 Corso6 Corso7 Corso8 Corso9 Corso10 Corso11 Corso12 Corso13 Corso14 Corso15 Corso16 Quimby Quimby2