„Olvasás éjszakája” játék

Mindketten nagyon szeretünk olvasni, ezért különösen izgalmasnak ígérkezik az „Olvasás Éjszakája” esemény, amelyet 2013. szeptember 13-án tartanak több budapesti helyszínen. Az eseményről hasznos és aktuális információk a  Az olvasás éjszakája Facebook oldalán találhatóak.  A magunk módján mi is szeretnénk részt venni ebben, ezért kitaláltunk egy több részből álló játékot. A játékunk bármelyik részébe nevezhetsz, vagy akár több ajándékunkért is versenybe szállhatsz.

A játékra jelentkezni 2013. szeptember 6-án, pénteken éjfélig lehet.

A „Vidd hírét játékunknak!” nyertesét 2013. szeptember 7-én tesszük közzé, és őt kérnénk, hogy még aznap jelentkezzen, hogy elsőként válassza ki az ajándékát.

Sorsolás 2013. szeptember 8-án, vasárnap lesz, ha valaki nem jelentkezik az ajándékáért, akkor szeptember 10-én megismételjük a sorsolást.

Egy játékos több ajándékért is indulhat, és akár többnek is boldog tulajdonosa lehet.

A blogunkon bárki, regisztráció nélkül tud megjegyzést hagyni, de az üzenete csak jóváhagyás után jelenik meg. Sajnos annyi SPAM jellegű üzenetet kaptunk, hogy muszáj volt ezt az apró kellemetlenséget okozó megoldást bevezetnünk.

John Kao: Ötletgyár

John Kao: Ötletgyár

1. Tervezd meg a saját könyvborítódat!

A játék lényege, hogy tervezd meg a saját könyvborítódat! Találd ki, mit írnál rá, legyen az az ars poetica-d, egy kedvenc idézeted vagy egy általad kitalált mondat. Írd meg ide, a játékfelhívás alá, és esélyed van megnyerni John Kao: Ötletgyár c. könyvét, mely a kreativitásról szól.

2. Válassz magadnak könyvjelzőt!

Mindenki másfajta könyvjelzőt szeret használni. Nyereményként most három típus közül is választhatsz magadnak, ha szereted a nem papír könyvjelzőket. Nincs más teendőd, mint egy megjegyzésbe leírni, hogy te a három fajta (varrt, baglyos, horgolt) közül melyiknek örülnél.  Ér több, akár mindhárom nevét is leírni, és akár három különbözőnek is boldog tulajdonosa lehetsz. A képen látható kilenc könyvjelző közül nyolcat osztunk szét a megjegyzés írók között.


Ha szeretnél választani  és biztosra menni, hogy egyik neked tetsző könyvjelző a tiéd legyen,  akkor neked találtuk ki a következő lehetőséget:

3. Vidd hírét a játékunknak!

Ha nem csak jelentkezel a játékunkra, hanem hírét is viszed a blogodra vagy a weblapodra és a statisztikánk szerint a te oldaladról jönnek a legtöbben át hozzánk a játék ideje alatt, akkor választhatsz a kilenc könyvjelzőnkből egy neked tetsző darabot. Mindegy, hogy a www.magyal.hu oldalra vagy erre a bejegyzésre mutat e a link. A Google Analytics-ben fellelhető adatok alapján állapítjuk meg, kinek az oldaláról jöttek többen át hozzánk. Fontos, hogy a játékunkra jelentkezéskor a hozzászólás megírásakor írd be az oldalad címét is, hogy követni tudjuk, kihez melyik weboldal tartozik.

Sajnos, néhány közösségi oldal esetében nem lehetséges azonosítani az ajánló oldalt. Ennek az az oka, hogy a személyes adatok védelme érdekében a közösségi oldalak nem adhatják ki az azonosításhoz egyébként nélkülözhetetlen információkat.

Olvasás éjszakája játék

Ezt a bannerünket is linkelheted vagy letöltheted, hogy hírét vidd a játéknak.

Hivatkozások:

www.facebook.com/AzOlvasasEjszakaja