Hétvégi programajánló 69. – Cseszneki Várjátékok

A Bakony mélyén, Cseszneken 2014. augusztus 2-án rendezik meg XVII. Cseszneki Várjátékokat. Szinte mindenki álmodott róla, hogy visszarepül az időben, és egy lovagi vár lakója lesz. Most itt az alkalom, hogy ez az álom valóra váljon, szombaton bárki részese lehet a Cseszneki Várban megrendezett lovagi tornának.

Program:

Cseszneki VárjátékokAugusztus első szombatján újra benépesítik a lovagok a Cseszneki várat. Reggel 10 órától várják a szervezők a programra kilátogatókat. Az érdeklődők részt vehetnek a lovagi hétpróbán, és indulhatnak a Cseszneki vár bajnoka címért. Aki nincs harcos kedvében, az is talál majd a nézelődésen kívül érdekes elfoglaltságokat magának. Lesznek kézműves foglalkozások, és különféle népi játékok is a gyerekeknek.

A programok részletes kezdési időpontjai a rendezvény weboldalán megtalálhatóak.

Helyszín:

Csesznek, Cseszneki Vár és környéke

Jegyárak:

A Cseszneki Várjátékok 6 éves korig ingyenesen látogatható. 6 és 14 éves kor között a belépőjegy ára 1000 Ft, 14 éves kortól 2000 Ft.
A belépőjegy árában a Cseszneki Vár megtekintése is benne foglaltatik! A jegyek elővételben és online is megvásárolhatóak, részletes információk a rendezvény weboldalán találhatóak.

Hivatkozás:

www.csesznekinyar.hu